Výroba

Již od roku 2015 patříme mezi společnosti skupiny Bidfood CZ a SK. Díky skvělé přátelské spolupráci se naše výroba výrazně rozrostla. Úspěchy slaví nová uzenářská značka Bravur i vysoce kvalitní masové speciality DD.

Naše Motto:

Výjimečná česká kvalita za rozumnou cenu

V posledních letech se soustředíme na rozvoj výroby. Díky investicím přes 100 milionů korun zde postupně vzniká řada vysoce kvalitních masových výrobků a rolád DD. Prudce rozvíjíme vlastní uzenářskou výrobu Bravur. Uzených mas a šunek se již vyrábí přes 100 tun měsíčně.

Bravur – uzeniny

logo Bravur Premiumlogo Bravur

Výborná chuť, prověřené suroviny a vysoká kvalita našich výrobků jsou důvodem, proč uzeniny BRAVUR nacházejí své nezastupitelné místo v gastronomii i na pultech obchodů.

BRAVURní uzeniny jsou bez lepku a neobsahují alergeny.

Šunky Bravur zaujaly zákazníky kvalitou i designem obalů. Dnes nabízíme desítku vlastních šunek ve třech třídách jakosti; z kuřecího, krůtího nebo vepřového masa; kulaté, hranaté i šunku od kosti.

Šunky se vyznačují vysokým obsahem masa. Dokonce vyšším, než je v daných jakostních třídách typické. Například Bravur šunky nejvyšší jakosti mají vždy alespoň 94 % masa a tak uspokojí i náročné zákazníky.

Všechny mají vynikající chuť také díky použití kvalitního koření Wiberg, neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.

Skvělá uzená masa se udí na bukovém dřevě. Velkou oblibu si získala bravurní kuřecí stehna. Uzené kuřecí prsní řízky se výborně uplatňují v salátech, na rautech či v sendvičích. Nezbytnou klasikou jsou vepřová krkovice, moravská uzená kýta a anglická slanina.

Mezi naše nejnáročnější výrobky patří sušené zauzené karé, které je naloženo několik dní a pomalu uzené studeným kouřem.

Významnou novinkou naší výroby je zakoupení profesionálního kutru GEA a postupné zahájení výroby měkkých salámů, klobás, párků atd.

Tím vznikne plnohodnotné uzenářské portfolio velmi kvalitních a chutných výrobků.

Výroba uzenin Bravur je dokonalým spojením nejmodernější technologie, kvalitních surovin, rakouského koření Wiberg a hlavně skvělou praxí našeho týmu uzenářských mistrů, kteří pracují v oboru více než 20 let.

DD – masové speciality

logo DD

Nová česká značka DD (dříve Drůbež Dýšina a Maso Dýšina) se soustředí na vysoce kvalitní mražené i chlazené bezlepkové výrobky s důrazem na výbornou chuť.

K tepelně neopracovaným polotovarům patří především populární rolády – kuřecí, krůtí, kachní, hovězí a vepřové. Dále se připravují špízy, několik druhů sekané, marinované a další speciality.

Zaměřením na polotovary domácího vzhledu chceme zákazníkům v gastronomii, ale i doma, ušetřit práci a starosti.

Do zdejší výroby se zásadně investovalo v roce 2017. Zakoupena byla technologie pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků. Nyní disponujeme moderními výrobními prostory o ploše 800 m² – bourárnou, masnou výrobou a balírnou.

Především se investovalo do lidských zdrojů. Původní zdejší tým posílilo osm zkušených specialistů s mnohaletou praxí z masné výroby. Noví vedoucí provozů a směnaři rychle využili dlouholeté zkušenosti.

Všechny produkty se vyrábí z kvalitních surovin, mají vynikající chuť také díky použití kvalitního rakouského koření Wiberg, neobsahují glutamát, lepek a ani jiné alergeny.

Převažuje ruční zpracování surovin.

Masové speciality konzervujeme pouze mrazem, tedy bez chemie.